Vi utvecklar oemotståndligt innehåll

Vi utvecklar oemoståndligt innehåll i nära samarbete med våra uppdragsgivare. Smart kommunikation som mottagaren vill ha, som bygger varumärken och relationer, stärker lojalitet och driver försäljning. Birdh är en multidiciplinär kommunikationsbyrå som vet hur du når ut i det digitala landskapet oavsett kanal eller medie. Bland uppdragen finns både B2B, B2C och internkommunikation. Vi drivs av en passion för kvalitet och smarta lösningar där kreativitet och vasst hantverk bottnar i datadriven insikt.

Birdh är en fullservicebyrå inom content marketing och redaktionell kommunikation. Vi hjälper dig hela vägen – från strategi och produktion till distribution, effektmätning och analys. Vi är experter på att skapa innehåll som träffar rätt och engagerar, oavsett plattform. Bland våra uppdrag finns allt från komplexa helhetslösningar till snabba produktionsuppdrag.

EN OVANLIGT LYHÖRD BYRÅ

På Birdh bygger vi team fyllda av erfarenheter och expertis, men varje uppdrag är unikt. Vi arbetar helst nära våra uppdragsgivare, lär oss av dem och utvecklas tillsammans. Det skapar inte bara en kul och inspirerande arbetsmiljö – det är ofta en förutsättning för att träffa rätt i kommunikationen.

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig att framgångsrikt nå din målgrupp – hör gärna av dig till oss.

Några av våra uppdragsgivare

Sign up!

Bli en del av vårt nätverk och få nyheter och insikter om content marketing.

Birdh är medlemmar i Komm.

Birdh