KARRIÄR

VILL DU VARA MED OCH SKAPA SVERIGES BÄSTA BYRÅ?

Birdh är en kvalitetsdriven byrå. Vi ska tillhöra de bästa. Och för oss är det enkelt – bäst kvalitet uppnår vi när vi trivs och har kul. Därför sätter vi höga mål, inte bara i våra uppdrag eller för vår lönsamhet, utan också för arbetsmiljön på byrån och relationer med medarbetare, kunder, leverantörer.

THE BIRDH WAY

Birdh är en kreativ arbetsplats med schyssta villkor. Hos oss får du jobba med dedikerade kollegor och kunder och har stor möjlighet att utvecklas och forma din egen framtid. Birdh är en platt, jämlik och lösningsorienterad organisation som vill fortsätta växa och utvecklas. Vi tror på eget ansvar och engagemang. Vi är inte rädda för hårt jobb men premierar balans i arbetslivet och försöker ha ett pragmatiskt förhållningssätt inför allas olika förutsättningar.

Vi har rutiner för vidareutbildning, löpande månadssamtal och utvecklingssamtal. Tillsammans bygger vi en kultur där alla hjälps åt för att utveckla miljön och skapa en rolig och stimulerande vardag i våra trevliga lokaler, nära Hötorget i Stockholm.

Birdh erbjuder exempelvis

  • Kollektivavtal
  • Tjänstepension
  • Work-life balance
  • Friskvårdsbidrag
  • Vidareutbildning

AKTUELLA TJÄNSTER

Just nu har söker vi inte till några specifika tjänster, men du är välkommen att skicka en spontanansökan till jobba@birdh.se.

PRAKTIKPLATS PÅ BIRDH

Är du en blivande stjärna i contentbranschen? Då kanske kan en praktikplats hos oss vara helt rätt. Skicka din ansökan till jobba@birdh.se i god tid innan din praktik. Beskriv din utbildning, vad du vill få ut av din praktik, bifoga cv och gärna arbetsprover.

Birdh