Ny content manager med poddinriktning

Birdh rekryterade nyligen Swedish Content Agencies vd Sonja Björk Ebert som strategi- och konceptchef. Nu fortsätter rekryteringen, den här gången är det Lovisa Olai som blir content manager på byrån.

Lovisa Olai har jobbat brett inom content marketing med såväl idé- och konceptframtagning som redaktionellt innehåll och podcastproduktion. Hon kommer närmast från contentbyrån Borg & Owilli där hon bland annat varit med och utvecklat byråns podcasterbjudande, något som Birdh ser positivt på.

– Det är en viktig redaktionell plattform och vi märker att efterfrågan växer från kunder. Genom att rekrytera Lovisa Olai får vi en grym content manager och redaktör som stärker det kreativa teamet och kan hjälpa oss i utvecklingen av nya format, säger Johan Abrahamsson, vd på Birdh.

Lovisa Olai är utbildad statsvetare och journalist och har en bakgrund som bland annat redaktör och redigerare på både dagstidning och magasin.

– Birdh har många spännande kunder så det ska bli riktigt roligt att få hugga tag i alla uppdrag här. Sedan ser jag fram emot att hänga lite på kontoret också, och inte bara träffa gänget över Zoom.

Birdh